Späckat program under Vetenskapsveckan!

Tillsammans, Ängelholms kommun, Ängelholm Näringsliv och Campus Ängelholm arrangerar vi Vetenskapsveckan. Ett samarbete som bjuder Ängelholmarna på en rad spännande föreläsningar av forskare från LTH och framgångsrika lokala företag från Ängelholm om teknik, hälsa, energi och stadsutveckling! Missa inte denna chans att kostnadsfritt ta del av all den kunskap och spännande utveckling som finns i vår region. Du kan bland annat ta del av Koeniggseggs otroliga resa från Start up till industriledare, höra sjukhuschefen berätta hur innovation är nyckeln till framtidens hälsosystem eller lyssna på en professor från LTH som prata om hur byggdesign och dagsljusinsläpp är kopplat med hälsa.  Dessutom bjuds du mingel med dryck och tilltugg.

På evenemangets hemsida hittar du programmet och information om föreläsningarnas innehåll.

vetenskapsveckan.nu